Mindenre van hatékony megoldásunk!

Technológiák a kötéltechnika mellett

Cégünk változatos technológiákat alkalmaz, hogy minden feladatnak és kihívásnak eleget tudjunk tenni. Rendkívül sokféle felülettel találkozunk munkánk során, melyek kezelése olykor feladja a leckét minden szakembernek. Ugyancsak kihívást jelenthet az is, hogy egyes munkafelületek elhelyezkedése, megközelíthetősége körülményes, ezért többéle technológiai megoldást is bevetünk munkavégzéseink során, hogy Ön igazán elégedett legyen az átadott munkánkkal!

Célunk az is, hogy az újabb módszerekkel gyorsabb munkát végezzünk, szebb és tartósabb eredményt érjünk el.

Ismerje meg megbízható, bevált technológiáinkat!

Alpintechnika

Kollégáink több évtizedes építőipari múlttal rendelkeznek, amit kiegészítettek a kötéltechnika mesterfogásaival. Az alpin kötéltechnika segítségével képesek vagyunk egy emberszélességnyi helyen dolgozni az épületek falain, és könnyen hozzáférünk megközelíthetetlennek tűnő helyekhez is, legyen az magasban, mélyben vagy vízen! Nincsen szükségünk állványzatra, így költséghatékonyabb, gyorsabb munkát tudunk végezni megrendelőinknek.

Hogy igazán biztonságosan végezhessük munkánkat, a legnívósabb ipari alpintechnika képzésen szereztük meg képesítésünket, és a legmodernebb felszerelést alkalmazzuk munkánk során.

Ozmózisos tisztítás, mosás

Az ozmózisos homlokzat, ablak és napelemmosás elterjedt technológia Nyugat-Európában irodaházak tisztítására. Az ozmózisos víz egy fémektől, baktériumoktól, algáktól, szennyeződésektől mentes folyadék, ami ebből kifolyólag könnyedén magához köti a piszkot.

Ez teszi lehetővé, hogy vegyszermentesen, ám mégis hatékonyan megszabadítsuk az Ön épületére lerakódott koszrétegeket.

Nagy előnye még, hogy ablaktisztításnál nincs szükség mosás után lehúzásra, mert az ozmózisos víz lecsorog és cseppmentesre szárad. Körülbelül 16 méteres magasságig kötéltechnika nélkül is könnyedén megtisztítjuk a szennyeződött felületeket egy hosszú nyelű mikroszálas kefével. Magasabb részekhez pedig az alpin kötéltechnika segítségével férünk hozzá.

Az ozmózisos vízmosás sokféleképpen felhasználható, és csapatunk rendszeresen él is vele. Alkalmazható üveg, ablakkeret, ablakpárkány, árnyékoló elem, homlokzatok, napelemek, belső udvarok, sátrak, napelemek tisztítására.

Vegyszeres és a magasnyomású vízmosás

Munkánk jelentős részét a tisztítási felkérések teszik ki, így nagy segítséget nyújtanak kivitelezéseink során a vegyszeres és magasnyomású vízmosó technológiák. A legtöbb felület ugyan a magasnyomású tiszta vízzel is jól tisztítható, ám vannak bevált vegyszereink és környezetbarát tisztítószereink is, amit be tudunk vetni a makacsabb szennyeződések ellen.

Madárpotyadék, növények nyomai, korom. Mindet eltüntetjük!

Professzionális magasnyomású gépeink jól teljesítenek épületek homlokzatain, műkővön, betonon, térkövön, járólapon, téglán, vakolaton és fán is. Csapatunk jellemzően épületek homlokzatának tisztítását vállalja ezzel a technológiával, de alkalmazható szinte minden felületen, aminek a szilárdsága megfelelő, és a víz nem károsítja sem a felületet, sem annak környezetét.

Az egyik leglátványosabb technológia ez, mi azért szeretjük, mert egyetlen átmosással szinte újjá lehet varázsolni az épületeket!

Szárazjeges szórás

A makacsabb szennyeződések, elöregedett részek eltávolítására sokan homokszórás alkalmaznak, mi azonban egy több szempontból is jobb megoldást részesítünk előnyben:  a szárazjeges szórást.

A szárazjeges szórás felületkímélő, a szemcseszórással ellentétben egyáltalán nem tesz kárt a kezelt felületben. Környezetbarát megoldás, nem mérgező, hiszen semmilyen vegyszert nem használunk közben. Minimális hulladékkal jár, köszönhetően a szárazjég elpárolgásának, mindössze csak a lehullott szennyeződéseket kell összetakarítani.

Működése nagyon egyszerű, a felületre záporozó jégszilánkoktól a viszonylag meleg felszín hősokkot kap, a szennyeződések összezsugorodnak és megrepedeznek, a lökéshullám pedig leveri azt a földre. A tisztítás annál látványosabb és sikeresebb, minél nagyobb a hőkülönbség.

Fel sem tudjuk sorolni, milyen sokoldalúan felhasználható technológia ez, de íme néhány alkalmazási lehetőség:

Kérjen ajánlatot!

Ne gondolkodjon azon, hogy az Ön problémája melyik technológiával kezelhető! Kérjen tőlünk ajánlatot, és mi megmondjuk! Kérésére 24 órán belül válaszolunk, majd időpontot egyeztetve kiszállunk a helyszínre és ingyenesen felmérjük, milyen technológiával, mennyi idő alatt, milyen árral tudjuk elvégezni a munkát!

További szolgáltatásaink

Van egy projekted, amiben úgy érzed segítségedre lehetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top