Molinóval reklámozna? Mi bárhová feldobjuk Önnek!

A városokban és az utakon szembejövő épületreklámok, plakátok és kifeszített molinók azonnal magukra vonják a figyelmet, éppen ezért közkedvelt marketing eszközként vannak számon tartva. Megtervezésük és legyártásuk is egy izgalmas folyamat, ám az is fontos, hogy szakszerűen legyenek felhelyezve a célterületre, hogy beváltsák a hozzájuk fűzött reményeket.

Egy jó reklámfelületnek ugyanis strapabíró kivitelezésre van szüksége és erős rögzítésre, hogy kiállja az időjárás viszontagságait.

Ennek természetesen feltétele az is, hogy már a gyártás során is minőségi terméket válasszunk, ám ha az megvan, alpinista csapatunk azt képes bárhová felrögzíteni az Ön igényei és elvárásai szerint!

Nincs olyan reklámanyag, ami kifogna rajtunk!

Cégünk 300 projektet végez el évente, amelyek közt nem ritka az épületreklámok,  reklámfelületek kihelyezése sem. Mivel ez a feladatkör gyakran speciális anyagokat és összeszerelési eljárást követel meg, nagy előny, hogy csapatunk jelentős tapasztalattal rendelkezik reklámanyagok kihelyezése terén.

Biztos lehet benne, hogy ha bennünket bíz meg ezzel a feladattal, az elkészült reklámanyag megfelelően kerül a kért helyre!

Az utóbbi években szinte minden ismert reklámfelületen és reklámanyaggal dolgoztunk már, így minden munkafázist jól ismerünk, legyen az a vasszerkezet összeszerelése, vagy háló kifeszítése.

Mit vállalunk?

Építési háló kifeszítése az állványok köré.

Kültéren és beltéren is dolgozunk

Mindegy, hogy egy fesztivál állványzatára kell molinót kifeszítenünk, egy épületet kell dekorhálóval betakarnunk, vagy egy magas belmagasságú múzeumban kell kifeszíteni egy reklámponyvát, mi mindenhol találunk egy rögzítési pontot, ahonnan lelóghatunk!

Bombabiztos munkát végzünk!

Ipari alpin munkavégzésünk során maximálisan ügyelünk magunk és mások biztonságára. Felszereléseink a hatályos szabályoknak megfelelőek és bevizsgáltak, és egy sor óvintézkedést teszünk a lehetséges balesetek elkerülése érdekében. Az idő bennünket igazol:

még egyetlen balesetet sem fordult elő munkáink során, és minden általunk kihelyezett reklámfelület stabilan a helyén maradt.

Mindig odafigyelünk az munkavégzés minőségére és helyszínére is, alapelvünk, hogy óvjuk a természetes és épített környezetet, azaz mindent pontosan olyan állapotban hagyjunk, amilyen a reklámfelület felhelyezése előtt volt.

Valami kimaradt? Kérjen egyedi ajánlatot!

Mi meg tudjuk oldani a speciális, egyedi helyzeteket is, legyen szó szokatlan reklámfelületről vagy megközelíthetetlennek tűnő helyekről! Biztosan találunk megoldást! Kollégánk 24 órán belül felvesszük Önnel a kapcsolatot, majd kiszállunk a helyszínre, és ingyenesen felmérjük, hogyan oldhatnánk meg az Ön igényei szerint a reklámfelület kihelyezését!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top