Közös képviselő egy társasháznál?

Bízza alpinista csapatunkra a felújítási, tisztítási, karbantartási munkákat!

Egy társasház akkor lesz szerethető és kényelmes a lakóinak, ha az épület rendezett, tiszta és esztétikus megjelenéssel bír. Közös képviselőként bizonyára Önnek is fontos, hogy mindent megtegyen az épület fenntartásáért, a kellemetlenségek és hibák elhárításáért!

Minden épületnek van egy megjósolható élettartama és értéke, amit Ön alpinista csapatunkkal tovább növelhet!

Nem érdemes az apróbb, felmerülő hibák fölött szemet hunyni, hiszen azok komolyabb károkká nőhetik ki magukat, jelentős költséggel terhelve a lakók által a felújításra összegyűjtött fedezetet.  A társasház élettartamát sokkal gazdaságosabb fenntartani és meghosszabbítani úgy, hogy azonnal elvégezzük a szükséges karbantartási feladatokat, és emellett rövid és hosszútávú terveket alakítunk ki az épület fejlesztésére és modernizálására.

Számoljon le a lakók ellenőrzéseivel!

A közös költség és a felújítás gondolata sokakat elriaszt, pedig ez valójában befektetés.

Ha odafigyelünk a társasház igényeire, nemcsak az életterünk lesz otthonosabb és szerethetőbb, hanem az ingatlan értéke is növekedni fog!

A felújítási, karbantartási munkálatok kényelmetlenségeit pedig minimalizálhatja, ha alpinista csapatunkat bízza meg a munkálatok kivitelezésével

Miért érdemes bennünket választani?

Mert a legtöbb kényelmetlenség nélkül végezzük el a munkánkat!

Kevesebb pénzt igénylünk a fedezetből!

A társasház tulajdonosaként, közös képviselőjeként és a lakójaként is érdeke, hogy olyan megoldással végezzék el az épület tisztítását, karbantartását vagy felújítását, hogy az anyagilag ne legyen megterhelő. Az alpintechnikának köszönhetően több szempontból is spórolhat:

Mi pontosan annyi embert viszünk, amennyire a munka elvégzéséhez szükség van!

Nincs hónapokig tartó kosz és káosz a társasházban!

Az emberek ezt viselik a legrosszabbul: por van mindenhol, oda nem illő eszközök hevernek szanaszét, a mozgás akadályozott. Rosszabb esetben hónapokig kell ezek között a körülmények között élniük.

Csapatunk ezt is képes minimalizálni!

Észrevétlenek vagyunk!

Kötélen függeszkedve, falon végezzük a munkánkat, egy embernyi helyen, így nem foglalunk sok helyet. Csak a munkavégzés idejéig tartózkodunk a helyszínen, így nem marad nyoma annak, hogy éppen munkálatok zajlanak, és nem zavarjuk a lakók életvitelét!

Gyorsan végzünk!

Gyorsabban dolgozunk, hiszen nem kell állványzatot szerelnünk, és a munkafolyamatok is egyszerűbbek.

Nem létezik számunkra lehetetlen feladat!

Előfordulhat, hogy egy társasháznál utólag kell valamit megcsináltatni, egy nehezen hozzáférhető helyen. Ez gyakran állvánnyal sem megoldható, ilyenkor is számíthat alpinista csapatunkra! Mi még a legszűkebb, legkiesőbb helyekhez is odaférünk!

Keressen bennünket bátran az alábbi munkákkal!

További szolgáltatásaink

Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top