Festés és mázolási munkák, graffiti eltávolítás

Egy épület jellegét és kisugárzását – legyen az egy társasház vagy egy ipari monstrum – , legfőképpen annak homlokzata adja, így tulajdonosként fontos gondoskodnia annak újrafestéséről és a karbantartásról. Az idő vasfoga alaposan kikezdheti az épületek egyes részeit, ezért fontos előrelátóan gondolkodni, és időben beütemezni a karbantartási munkálatokat, mielőtt még komolyabb kár keletkezne!

Alpinista csapatunk ebben is megkönnyíti az Ön dolgát!

A mi hátunk mögött számos szakszerűen kivitelezett festés áll már. Tapasztalatból tudjuk, hogy a sok eső, napfény és szél mennyire rongálja a fal szerkezetét, ezért különösen nagy figyelmet fordítunk a szépítés mellett az állagmegóvásra is!

Alapos munkát végzünk!

A munka soha nem csak festésből és mázolásból áll, hiszen előbb elő kell készítenünk a felületet a festéshez. A különféle felszínek más-más bánásmódot igényelnek. Nem mindegy, milyen anyagokkal dolgozunk, és hogy hány rétegben, milyen száradási idővel kerülnek egymásra a mázak, festékek.

A falszerkezettől, felülettől függően mindig felmérjük, hogy milyen környezeti hatások érhetik azt a jövőben, és ehhez választunk megfelelő anyagot, amely aztán hosszú évtizedekig védi majd az épület falazatát és annak szerkezetét a rossz behatásoktól!

Kijavítjuk a hibákat!

Az első és legfontosabb lépés, hogy megtisztítsuk a festendő felületet, hogy eltűntessük és megszüntessük a korrózió nyomait. Különféle technikákkal – szárazjeges szórással és magasnyomású vízmosással – , eltávolítjuk az elöregedett részeket és a szennyeződéseket a falakról. Így egy jól tapadó, tiszta felületet kapunk, amit utána kezelhetünk és festhetünk.

Korrozóvédelem, festés és mázazás

Mindegy, hogy fa, fém, vakolat, műkő vagy beton. Mindegyiknek ismerjük a gyengéjét és erősségeit! Minden esetben a megfelelő korrózióvédő  – karbantartó, hőszigetelő, vízszigetelő, egyéb speciális -festékanyaggal kezeljük az adott felületet!

Az általunk használt festékanyagok már bizonyítottak nekünk az évek alatt, így azokra 100%-os garanciát vállalunk!

Feladatok, amivel megbízhat bennünket:

Nincs előttünk lehetetlen!

Alpin technikával szinte bárhol tudunk festeni! Mivel nincsen szükségünk állványozásra, ezért el tudjuk végezni munkánkat olyan szédítő magasságokban is, mint az erőművek oldala, hidak acélszerkezetei, szélturbinák lapátjai vagy a vízen úszó hajók teste. De jó szolgálatot teszünk családi házaknál, paneltömböknél vagy más ipari-és középületeknél is!

Gondoskodjon épülete épségéről időben!

Graffiti eltávolítás – mi leszámolunk a legmakacsabb falfirkákkal is!

Ma a legtöbb város már elképzelhetetlen a jellegzetes graffitik nélkül. A legváratlanabb helyeken bukkannak fel ezek a falfirkák, jellemzően nehezen hozzáférhető helyeken, épületek homlokzatán, ahova emberi kéz már nehezen fér hozzá. És ha mégis, gyakran többet ártunk a házi eltávolítással, mint segítünk, a legtöbb oldószer ugyanis csak elmaszatolja a festéket, vagy még jobban beledolgozza azt a rétegekbe. A porózusabb felületekből pedig még nehezebben szedhető ki a festék, hiszen jól meg tud bújni a vakolat rücskös részeiben. A falfirka eltávolítás szakértő szemeket és hozzáállást igényel.

Mi ebben is a legjobbat nyújtjuk!

Csapatunk alpin technika segítségével a legeldugottabb, legmagasabb részekhez is gyorsan, könnyedén hozzáfér. Mi speciális, graffiti eltávolító oldószerrel dolgozunk, ami a legmélyebb rétegekből is a felszínre hozza a festéket, és lehetővé teszi, hogy nyom nélkül eltüntessük a falfirkákat az épület faláról. A porózusosabb felületekbe beszivárgó graffiti ellen is tudunk megoldást, magasnyomású eszközzel távolítjuk el a festéket a falból, legyen az vakolat, fém, fa, beton vagy kőburkolat.

Hívjon minket, ha biztosra akar menni!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, és mi kiszállunk a helyszínre, hogy ingyenesen felmérjük, hogyan valósíthatók meg az Ön kérései!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top