Idegesíti Önt a galambpiszok? A galambháló a megoldás! Mi felszereljük!

A galambok jelenléte örökös, visszatérő probléma, amire eddig még senki sem talált megoldást. Ugyan törvény is tiltja már az etetésüket, és rendszeresen szó esik arról, miért jelent veszélyt a túlszaporodásuk, a mindent ellepő galambpiszok mégis évről-évre közegészségügyi és esztétikai gondot jelent.

Csúnya, zavaró és idő előtt roncsolja az épületeket

A galambpiszok azon túl, hogy nem túl gusztusos látvány, elrontja a pihenés élményét, és akadályozza a munkavégzést. Sokféle módon képes megzavarni a hétköznapokat:

Az galambürüléknek ráadásul rendkívül magas a foszfortartalma, ezért maró hatással van a fa-, fém- és kőburkolatokra. Idő előtt kikezdi a teraszok burkolatát, az autók karosszériáit, és az épületek falát is. Emiatt fontos, hogy időben gondoskodjunk ezek védelméről!

Nem kell hozzányúlni, hogy bajt okozzon!

A galambok egy sor olyan betegséget terjesztenek, amelyek az emberre is veszélyesek lehetnek:

A fertőzés terjedéséhez nincs szükség érintkezésre, elég, ha a kiszáradt galambürülék szélben, por formájában száll tovább, és így lélegezzük be belőle a baktériumokat. Az egyes fertőzésekre különösen a gyengébb immunrendszerű emberek és a gyerekek vannak kitéve, ezért különösen fontos, hogy az egészségügyi intézmények és a gyerekeket befogadó iskolák, óvodák és bölcsődék épületeinél a galambháló felszerelése megtörténjen!

A galambok ellen a legfontosabb a megelőzés!

Mivel a galambok jól alkalmazkodtak a városi környezethez, és rendkívül gyorsan szaporodnak, az egyetlen dolog, amit tehetünk az ürülék csökkentése érdekében, az az, hogy mindent elkövetünk a galambok távoltartása ellen.

Lehet ugyan próbálkozni a galambriasztó házilag való bevetésével, de a felaggatott cédék, nejlonszatyrok csak ideig-óráig hatásosak. Az egyetlen biztos és hatásos módszer a galambmentesítés!

A legjobb döntés a galambok ellen, ha hívnak minket!

Cégünk vállalja a galambok elleni teljes védelem kiépítését! Figyelembe vesszük az Ön igényeit, elképzeléseit, és egy kíméletes, esztétikus, és hatékony megoldást nyújtunk galambproblémájára! Alpintechnikai módszerünknek köszönhetően még a legeldugottabb olyan zúgokhoz is hozzáférünk, ahová a galambok szívesen bebújnak!

Milyen eszközökkel dolgozunk?

Módszereink mind barátságosak, nem tesznek kárt a galambokban, csupán csak távol tartják őket az épületek kedvelt részeitől. Erre a legalkalmasabb eszközeink, melyek bizonyították már hatékonyságukat és időtállóságukat:

Vállaljuk akár teljes épületek galambmentesítését, beleértve az olyan nehezen hozzáférhető helyek védelmét, mint a párkányok, csatornák, gipszdíszek, stukkók, erkélyek, zárt udvarok.

Eltakarítunk, fertőtlenítünk, helyrehozzuk az okozott kárt!

Csapatunk nem csak a galambháló felszerelését végzi el, hanem alaposan feltakarítjuk a területet, eltávolítjuk az galambürüléket és madártetemeket. Alapos fertőtlenítést végzünk, és kérésre az okozott kárt is helyreállítjuk!

Kiknek lehet szükségük galambmentesítésre?

Kérjen tőlünk ajánlatot, mi kiszállunk a helyszínre, és ingyenesen felmérjük, Önnél milyen megoldás lenne a legalkalmasabb a galambok távoltartására!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top