Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Történetünk

János vagyok, ipari alpinista, és a Rolling Rope Alpin Kft. tulajdonosa. Több évtizednyi kőműves szakmában töltött év után képeztem tovább magam a legnívósabb IRATA ipari alpinista tanfolyamon. Így a szakmai tapasztalatomat még magasabb szintre emelhettem, és a cégalapítás óta a csapatommal szélesebb körű szolgáltatást tudunk nyújtani ügyfeleinknek.

Gyorsabb, költséghatékonyabb, precízebb munkát végezünk, szinte észrevétlenül.

Miért döntöttem az ipari alpintechnika mellett?

Mert nincs vele olyan, hogy lehetetlen.

Mindent meg tudunk csinálni, amit állványozással meg lehetne, de ott is helyt állunk, ahol az állványozás nem lehetséges.

A kedvenc pillanatom, amikor a megrendelőnk megkönnyebbül, hogy alpintechnikával mégis kivitelezhető a megoldhatatlannak hitt problémája.

Az alpintechnikai eszközök segítségével ugyanis képesek vagyunk a magasban dolgozni hegymászó kötélen lógva, ülőpadban ülve, legyen az tisztítási, felújítási, építési, bontási, karbantartási feladat. A legszűkösebb, legkiesőbb helyekhez is odaférünk.

Miért szeretem a csapatomat?

Mert bízom bennük.

Nem titok, hogy az ipari alpintechnika nem veszélytelen munka. Nem mindegy, kik vannak a csapatban, milyen szakmai múlttal, mekkora alázattal dolgoznak.

Odakint a falon, fent a magasban egy kötélen lógva csak egymásra számíthatunk. És eddig még egyetlen egyszer sem hagytuk egymást cserben.

Az én csapatom összeszokottan dolgozik, és én is biztonságban érzem magam mellettük. Jól kidolgozott munkafolyamatot követünk, ami minimalizálja a hibázás lehetőségét, és ez nem csak a mi érdekünket szolgálja. Hanem az Önét is.

Évi 300 megbízásunk van. Még egyszer sem történt baleset.

Azt hiszem, ez sokat elmond a megbízhatóságunkról.

Mindenki profi közülük a maga szakterületén.

Minden tagunknak megvannak az évei a szakmában, így aztán az egyes munkafolyamatokhoz mindig a leghozzáértőbb kolléga megy ki, hogy igazán minőségi és tartós eredményt tudjunk átadni Önnek!

Mi nem a marketingnek, hanem a tapasztalatnak hiszünk!

Csak olyan anyagokkal dolgozunk, amelyek már bizonyítottak nekünk az évek alatt. Nem véletlenül ajánljuk majd az egyes termékeket Önnek, hiszen sok épülethez térünk vissza karbantartásra és újabb munkálatok kivitelezése miatt, így látjuk, hogy az egyes anyagok hogyan szolgáltak az évek alatt.

Nekünk a minőség és a tartós eredmény számít, hogy Ön elégedett lehessen!

Nálunk mindig Ön az első!

Minden esetben törekszünk arra, hogy Ön megrendelőként elégedett legyen! Vannak működési alapelveink, de nyitottan állunk egyes kérdésekhez.

Szeretünk saját, sokszor bizonyított anyaggal dolgozni, de ha Ön ragaszkodik egy adott termékhez, azt is tudjuk használni. Projektszerű munkákat vállalunk, de van lehetőség visszatérő, időszakos szolgáltatásokat is igényelni.

Minden esetben kiszállunk a helyszínre, és ingyenesen felmérjük, milyen munkavégzésre, milyen eszközökre lesz szükség, és ajánlatot állítunk össze Önnek! Az ajánlat mindig kötelezettségmentes, csak akkor állunk munkához, ha azt Ön elfogadta!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top