Balesetveszélyes helyzet alakult ki, és gyors megoldásra van szükség? Elhárítjuk a veszélyt!

Csapatunkat rendszeresen hívják ki olyan helyzetekhez, amikor valamilyen veszélyt kell elhárítani. Többnyire olyan helyekről van szó, amelyek nehezen megközelíthetőek, és szükség van alpintechnikai módszerekre a veszélytelenítés gyors és hatékony kivitelezéséhez.

Hullik a vakolat? Megoldjuk!

A városok tele vannak századfordulós épületekkel, amelyek felújítására még mindig nem került sor. A málladozó fal, potyogó vakolat, omladozó stukkók és domborművek veszélyeztetik az alattuk elhaladók életét és testi épségét. Ezekben az esetekben haladéktalanul gondoskodni kell a probléma megszüntetéséről!

Alpin csapatunk állványozás nélkül, költséghatékonyan és gyorsan képes kivitelezni bármelyik épület homlokzatának veszélytelenítését.

Jól bejáratott munkafolyamattal dolgozunk:

Hó-és jégmentesítést vállalunk!

Télen a nagyobb havazások után a hóteher nem tesz jót a tetőnek. Egyrészt az olvadó hó beszivároghat a tető alá, ami komoly beázáshoz vezethet, másrészt lesodródhat a tető pereméről a járókelőkre és a járművekre, komoly kárt, balesetet okozva ezzel.

A hó feltorlódhat a csatornában is, belefagyhat, ami szétrepesztheti a csőrendszert, a csatorna szélein pedig kövér, hegyes jégcsapok alakulhatnak ki, amelyek kiszámíthatatlan időközönként letörhetnek és ráeshetnek az alattuk álló, vagy elhaladó emberekre, járművekre. Ugyancsak nagy baj történhet, ha a hóteher egy pontra összpontosul, ettől a tető beszakadhat, anyagi és lakhatási gondokat szabadítva a tulajdonosok nyakába.

Ipari alpinista csapatunk könnyedén hozzáfér a legmeredekebb és legeldugottabb tetőrészekhez is, könnyedén eltávolítjuk a felgyűlt hóréteget! Jégmentesítéssel megszabadítjuk önt a makacs jégcsapoktól és a befagyott részektől!

Passzív tűzvédelem – Gondoskodunk a tűz megelőzéséről!

Kigyulladt, magasban lévő lakások esetén vállaljuk a megrongálódott részek bontását és kijavítását. Fontos számunkra a passzív tűzvédelem, ezért javasoljuk és kivitelezzük az épületek égéskésleltető hatású festékkel való átfestését, hogy egy esetleges újabb tűzesetnél kisebb eséllyel terjedjen tovább a tűz.

Az acélszerkezetek tartóelemei hő hatására elhajolhatnak, ennek megelőzésére és az építmény tűzbiztosságának érdekében vállaljuk tűzgátló beton bevonat készítését is.

Komolyan vesszük a veszélyt!

A veszélytelenítési megbízásokat igyekszünk minél előbb, a lehető legrövidebb idő alatt elvégezni, hogy megelőzzük a lehetséges balesetet. A sürgős eseteket előre vesszük, és mivel elvégzésük halaszthatatlan a környezet biztonságának védelme miatt, így területfoglalás nélkül is gyorsan el tudjuk végezni azokat.

Vegye komolyan Ön is!

Érdemes előre gondolkodnia, és felméretnie otthonát, társasházát, vagy a középületet, amit igazgat, hogy felmerülnek-e esetleges veszélyes részletek! Mindig gondoskodjon róla, hogy biztonságos legyen az épület mind a saját, mind a környezetre nézve, máskülönben büntetésre is számíthat!

Keressen minket bátran, ha azonnali veszélymentesítésre van szüksége, segítünk!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top