Tető-és ereszjavítás

Az épületek tetőszerkezetét az időjárás alaposan kikezdi, a szél, a folyamatos napsütés és az eső egy sor problémát képes létrehozni épületünk tetején. Ha a cserepek elmozdulnak, a palatető darabok elszakadnak, a lemezfedések meglazulnak, máris kész a baj: a beázás további károkat és váratlan kiadásokat hoz magával. A tetőfelújítás,  javítás pedig a sürgős beavatkozás és a nehéz megközelíthetőség miatt szinte mindig szakembert kíván.

Erre jelent gyors, költséghatékony megoldást az alpinista tetőfelújítás!

Csapatunk az alpintechnika módszereivel könnyen hozzáfér a tető minden részéhez, így könnyedén kivitelezzük a tetőjavítás minden munkafázisát állványzat nélkül!

Mi mindent tető alá hozunk!

Vállaljuk tetők és kiegészítőik felújítását, úgy az apróbb munkákat, mint a nagyobbakat! Számos olyan feladat van a tetőtéren, amit nem érdemes halogatni, mi javasoljuk, hogy ne hunyjon szemet a kisebb problémák felett sem, mert azok szinte észrevétlenül nagyobb problémákká növik ki magukat, ha nem lép időben!

Megcsináljuk házának tetejét – mindegy, hogy régi vagy új!

A tető felújítása rendkívül sokoldalú feladat lehet, keressen bennünket bátran az alábbi feladatokkal:

Régi palája van? Nem gond!

A régi időkben szinte minden ház teteje palával lett befedve, így a tetőfelújítás egy részét palatető javítás teszi ki.  A palatető kezelése nem könnyű, hiszen bizonyos fajtái azbesztet tartalmaznak, emiatt pedig veszélyes hulladéknak minősülnek, és elszállításuk is nehézkes. Az időjárás ezt a tetőzetet sem kíméli: a napfény és eső hatására berepedezik és eltöredezik. Idővel tehát feladatot ad tulajdonosának.

Mi vállaljuk a palatető bontását, új tető felrakását, és a tető javítását!

Elhanyagolt a széldeszkája, ereszalja?

A széldeszkák és ereszek alja faanyagukból kifolyólag rendszeres karbantartást igényelnek! Magas elhelyezkedésük miatt a létrás munkavégzés körülményes és balesetveszélyes, állványozni pedig csak emiatt túl sok időbe és anyagi költségbe kerül.

Csapatunk alpintechnikával könnyen megközelíti a munkaterületet, és elvégzi azok tisztítását, javítását, cseréjét és lazúrozását, festését!

Gondoskodunk  ereszcsatornájáról!

A tetőn körbefutó ereszcsatornáról sokan megfeledkeznek, pedig különösen az őszi szezonban komoly problémákat tud okozni az elhanyagolásuk! A falevelek, tűlevelek, madárürülékek eltömíthetik az ereszcsatornát, meggátolva azt, hogy ellássa vízelvezető funkcióját. A benne felgyűlő víz pedig a fagy és túlcsordulás miatt változatos gondokat okozhat: beázást, az ereszcsatorna korrodálódását, szétesését, ami igencsak balesetveszélyes az alattuk elhaladó forgalomra.

Cégünk vállalja a régi ereszcsatornák tisztítását, az eldeformálódott, kiszakadt részek javítását, rozsdátlanítását, mázolását, valamint az új ereszcsatorna teljes felszerelését!

 Villámhárító felszerelése és karbantartása

A villámhárító fontos szerepet tölt be az épület tetején. Földelt fémrúdként elhárítja a villám okozta veszélyeket, és a talajba vezeti a villámcsapás energiáját. A magasabb épületeknél kötelező a villámhárító felszerelése, de az alacsonyabb épületeknél is erősen ajánlott.

Alpinista kollégáink pillanatok alatt felszerelik az új villámhárítót az Ön épületére!

Ugyancsak biztosítjuk a villámhárítók karbantartását és javítását és teljes cseréjét is, amit célszerű  5-10 évente megejteni, hogy elkerüljük az esetleges baleseteket.

Mindez mennyibe kerül?

Amikor a tető felújítás ára szóba kerül, nehéz konkrétumot mondani, hiszen minden munka más és más. Függ a felhasználandó anyagoktól, azok mennyiségétől, az elvégzendő munkafelület nagyságától. Mi mindig személyesen kiszállunk Önhöz, felmérjük a problémát, és az alapján ingyenes, kötelezettségmentes ajánlatot állítunk össze Önnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top