Biztonság és garancia

Az ipari alpinmunkák során csapatunk mindent megtesz azért, hogy a saját és környezetünk biztonságát megóvjuk! Biztosan Önben is felmerült már, hogy pontosan milyen óvintézkedésekkel tudjuk szavatolni azt, hogy biztonságosan végezhessük munkánkat saját magunkra és környezetünkre nézve is.

Évi 300 balesetmentes projekt

Évente átlagosan 300 megbízásnak teszünk eleget, amelyek során eddig még soha nem történt semmilyen baleset. Ezt a magasfokú biztonságot több általunk bevezetett szabály, óvintézkedés és egyéb tényező tette lehetővé.

Több évtizedes tapasztalat

Csapatunk tagjai több évtizedes szakmai tapasztalattal rendelkeznek az alpintechnika és az építőipar területén. Számunka ez a munka nem félelmetes, hanem hazai terep, ahol rutinosan mozgunk.

Csapatunk minden tagja magasan képzett szakember

Csapatunk minden tagja rendelkezik teljes jogú alpinista jogosítvánnyal, és a legmagasabb szinten művelik az ipari alpinizmus művészetét. A mentési munkálatokon kívül minden feladat ellátását van engedélyünk elvégezni alpintechnikai módszerekkel.

Olajozott, összehangolt csapatmunka

Csapatunk alapköve a bizalom, azaz bízunk egymás precizitásában, döntésében és irányításában. Kialakítottunk egy olyan munkafolyamatot, amely során csak akkor történhet baj, ha valaki legalább három súlyos hibát követ el. Ez soha nem történt még meg.

Profi felszerelések

Eszközeink biztonságtechnikai szempontból túlméretezettek, így biztosan nem terheljük túl azokat, ezzel is elkerülve egy esetleges balesetet. Alpintechnikai felszereléseink a hatályos szabályoknak megfelelőek és bevizsgáltak, folyamatosan karban tartjuk és frissítjük őket, hogy a legbiztonságosabb körülmények között végezhessük munkánkat a kötélen lógva.

Folyamatosan képezzük magunkat

Figyelemmel követjük a szakmai változásokat, és folyamatosan fejlesztjük mind az alpintechnikai módszereinket, mint az építőipari szakértelmünket és tapasztalatainkat.

Figyelünk a munkaterület biztonságára is!

A legtöbb esetben a munkavégzés helyén területfoglalási engedélyre van szükség, hogy végezni tudjuk munkánkat. Ezt cégünk elintézi Önnek, és biztonságossá is tesszük azt a munka idejére elkerítéssel és forgalomirányítással.

Teljeskörű garanciát vállalunk az általunk használt anyagokra!

Minőségi anyagokkal és a legújabb technológiákkal dolgozunk!

Naprakészek vagyunk a legújabb technológiák és alapanyagok terén, folyamatosan teszteljük azokat, és csapatunk is újabb és újabb módszereket sajátít el továbbképzéseken, hogy még színvonalasabb, hatékonyabb, gyorsabb munkát tudjunk végezni.

Mivel az általunk használt alapanyagok és eszközök nekünk már bizonyítottak az évek során, így minden esetben biztosítjuk és ajánljuk azokat munkáinkhoz, hogy profi és tartós eredményt tudjunk felmutatni, és elégedetté tehessük megrendelőinket. Ezekre természetesen garanciát is vállalunk.

Az Ön által adott anyaggal is tudunk dolgozni!

Kívánság szerint a megbízást az Ön által biztosított alapanyagokkal is elvégezzük, ám azokra nem tudunk garanciát vállalni. Nem véletlenül ragaszkodunk partnereink termékeihez, hiszen az elmúlt évek és munkáink során sokféle anyaggal és eszközzel dolgoztunk már, így van tapasztalatunk azok minőségével és tartósságával.

Milyen ipari alpinista árakra számíthat?

Az ipari alpin munka szépsége, hogy sokféle, különböző feladatot kell elvégeznünk. Éppen ezért az ipari alpinista árak is különbözőek lehetnek. Minden esetben vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen ajánlatot! Csapatunk kiszáll Önhöz, ingyenesen felméri a várható munka anyagszükségleteit, munkaidejét és árát. Ezt követően pedig már csak Önön múlik, hogy ránk bízza-e az elvégzendő feladatot!

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Van egy projekted, amiben úgy érzed segítségedre lehetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top