Homlokzat felújítás, szigetelés

Az épület jellegét és kisugárzását legfőképpen annak homlokzata adja, így tulajdonosként fontos gondoskodnia annak karbantartásról. Az idő vasfoga alaposan kikezdheti az épület egyes részeit, ezért jobb előrelátóan gondolkodni, és időben beütemezni a karbantartási munkálatokat, mielőtt még komolyabb kár keletkezne.

Alpinista csapatunk ebben is a rendelkezésére áll!

Kijavítjuk a vakolatot!

A potyogó vakolat, a meglazuló burkolatok és falak balesetveszélyt jelenthetnek, ezért célszerű mielőbb sort keríteni a vakolat javítás megrendelésére! Csapatunk számára a vakolás javítása rutin munka, alpin technikával könnyedén kijavítjuk a problémás területeket. Óvatosan meglazítjuk és leverjük a laza részeket, majd visszafalazzuk és javítjuk.

Helyrehozzuk az erkélyeket!

A régi málló erkélyek ugyancsak nagyon balesetveszélyesek mind a járókelőkre, mind a rajtuk tartózkodókra. Csapatunk vállal mindent, ami erkély felújítás során szükséges lehet: mozgó erkélyszegély cseréje, erkély felújítása, festése, burkolása. Mindezt akár a panel legmagasabb szintjén is kivitelezzük, hiszen az alpintechnika módszereivel magabiztosan dolgozunk szédítő magasságban is!

Odafigyelünk a részletekre!

Egy több évtizedet megélt külső homlokzat számos javítanivalót ad. Ilyen a futónövény eltávolítása a falakról, a porladó homlokzati díszek megerősítése és javítása, vagy az ereszcsatorna karbantartása.

Vállalunk mindent, ami homlokzat felújítás alpintechnikával!

Szigetelésre szorul az épülete? Bízza ránk!

Cégünk vállalja ipari és középületek szigetelését is alpintechnikával, legyen szó az építmény teljes szigetelésről vagy részleges javításról. A hőszigetelést a megrendelővel egyeztetve több módon kivitelezhetjük:

Bízza ránk épülete karbantartását is!

A ránk bízott munka elvégzését követően vegye igénybe karbantartási szolgáltatásunkat is!  Így a megegyezés szerinti időszakokban visszamegyünk Önhöz, ellenőrizzük az épület állapotát, és szükség szerint elvégezzük a karbantartási munkálatokat! Így mindig időben közbeléphetünk, és nem alakulnak ki újabb problémák!

Gyors, hatékony homlokzat felújítás állványzat nélkül? Simán!

Amennyiben minket választ, nem fog csalódni! Rengeteg időt spórolunk meg Önnek, hiszen munkánk során nincs szükség állványzat felállítására, és nem fogjuk akadályozni a forgalmat és az épület megközelíthetőségét sem! A kötélen lógva csak egy embernyi felületet foglalunk el az épület falán, ahol éppen dolgozunk! Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot még ma, hogy mielőbb elvégezhessük Önnél a munkát!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top