Szolgáltatások

Ha van egy ingatlanunk, azt óvni és figyelni kell, hogy értéke sokáig megmaradjon, és az lehessen, ami: munkahely a dolgozóknak, otthon a benne lakóknak, szolgáltatást, élményt biztosító hely a látogatóknak, bevételi forrás a tulajdonosoknak.

Érthető, ha nem mindegy Önnek, hogy milyen kezekbe kerül ingatlana. Szakavatott kezek végzik-e el a munkálatokat, és hogy mennyi időbe és pénzbe kerül azokat kivitelezni.

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy nem érdemes megvárni, míg a kisebb problémák nagyobbá duzzadnak, komoly költségtöbbletet okozva Önnek! Végeztesse el időben ingatlana felújítási, tisztítási, karbantartási munkálatait alpinista csapatunkkal!

 Az alpintecnikai módszerek lehetővé teszik, hogy költséghatékonyabban, gyorsabban, észrevétlenül és precízebben kivitelezzünk minden ingatlan körüli munkát, mintha állványozással tennénk!

Kollégáink képesek a legkiesőbb helyeken is elvégezni a munkálatokat, hiszen a hegymászó kötélnek köszönhetően bárhová felmászunk, ahol állvánnyal nem boldogulnak.

Tekintse át szolgáltatások listáját, nézze át referenciáinkat, és bízza ránk nyugodt szívvel ingatlanát!

Acélszerkezetek

Az acél és a cső sem él örökké. Csapatunkkal meghosszabbíthatja csőrendszerei életét!

Bontás, kémény és torony

A gázmérgezés nem városi legenda! Mi gondoskodunk kéményei átjárhatóságáról és biztonságos működéséről!

Feliratok, reklámok kihelyezése

Molinóval reklámozna? Mi bárhová feldobjuk Önnek!

Festés és mázolási munkák, graffiti eltávolítás

A festés nem csak új, szép külsőt ad ingatlanának, hanem korróziómegelőző szerepe is van. Hosszabbítsa meg ingatlana életét csapatunkkal!

Galambmentesítés

Mondjon véglegesen búcsút a galambpiszoknak! Szakszerűen felrakott galambhálóink és galambtüskéink távol tartják a madarakat ingatlanától.

Homlokzat felújítás, szigetelés

Egy jó szigeteléssel sokat spórolhat, a szép homlokzat pedig növeli ingatlana értékét! Mi egy füst alatt elintézzük Önnek!

Tető- és ereszjavítás

Ha a tető beázik, komoly anyagi és szerkezeti gondokkal kell szembenéznie! Mi nem csak a kármentesítésben, hanem a megelőzésben hiszünk!

Tisztítási munka

Utánunk nyugodtan kiteheti a “Tiszta udvar, rendes ház” táblát! Új ruhát adunk kopott ingatlanának!

Veszélytelenítés

A lehulló vakolat és az instabil sziklafalak nem tűrnek halasztást. Csapatunk előreveszi a veszélytelenítési munkákat!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top