Gyakran ismételt kérdések

Munkánk során számtalan kérdéssel találkoztunk már az ipari alpintechnikával kapcsolatban. Itt összegyűjtöttük a leggyakrabban elhangzó kérdéseket, és meg is válaszoltuk azokat.

Vegye fel a kapcsolatot velünk az hello@rollingropealpin.hu e-mail címen, vagy keressen a +36 (30) 528-0961 telefonszámon bennünket! Kérjen ajánlatot, hogy kiszállhassunk a helyszínre, és felmérhessük, milyen módon, milyen eszközökkel és alapanyagokkal, mennyi idő alatt tudjuk elvégezni az alpinmunkát Önnél! Minden esetben összeállítunk egy ajánlatot, pontos ütemtervvel és költségtervezettel, amiről aztán Ön eldöntheti, elfogadja-e vagy sem!

Maximum 2 hét telhet el, míg az ajánlat elfogadása után kiszállunk a helyszínre és megkezdjük az érdemi munkát. Jellemzően tavasszal és nyáron bőségesen el vagyunk látva munkával, ezért érdemes lehet előre gondolkodni, és őszre, télre időzíteni egy-egy munkálatot. Csapatunk munkától és tereptől függően -12 °C fokos hőmérsékletig tud dolgozni, így bátran keressen bennünket a hidegebb hónapokban is, ekkor gyorsabban sor kerülhet a munkavégzésre!

Mivel minden megbízás más, ezért a szolgáltatás ára is minden esetben különböző. Ezért kérjen tőlünk mindig ajánlatot, hogy pontos információt adhassunk Önnek!

Csapatunk magasan képzett ipari alpinistákból áll, akik a nemzetközileg elismert, legszínvonalasabb IRATA-képzésen szerezték meg tudásukat, és rendszeresen fejlesztik is azt továbbképzéseken. Önmagában már ez garantálja, hogy precíz, biztonságos munkát végezhessünk mind a saját, mind a környezetünk érdekében. A Biztonság és garancia menüpont alatt bővebben olvashat arról, milyen további óvintézkedéseket teszünk munkánk során.

A törvényben előírt garanciális feltételekhez igazodunk 191/2009. (IX. 15.) Korm. rendelete alapján. Azonban, ha bizonyos munkákat a törvény nem szabályoz garanciális feltételekkel, egyedi megállapodás szükséges a munka megkezdése előtt. Az általunk használt alapanyagokra a gyártói garanciát vállaljuk, azonban, ha Ön azt szeretné, hogy más alapanyagokkal dolgozzunk, annak tartósságára és minőségére nem tudunk garanciát vállalni.

Minden esetben szükség van terepfelmérésre, hogy lássuk, milyen módon tudjuk alpintechnikával elvégezni a kívánt munkát. Ha Ön elfogadja az ajánlatunkat, akkor kezdődhet az érdemi munka. Gyakran szükség van területfoglalási engedélyre is a munkálatok idejére, de ezt cégünk elintézi Önnek!

Csapatunk tagjai a miskolci Alpindustry WRS Kft IRATA-képzésén szerezték meg az ipari alpinista képesítésüket. Az IRATA-képzés nemzetközileg elismert, egyik legnívósabb ipari alpinista képzés, ami jelenleg elérhető világszerte.

Szinte minden munkát el tudunk végezni, amit állvánnyal szoktak megoldani, de talán fontosabb, hogy olyanokat is, amit állványozással már nem tudnak. Az ipari alpintechnika nagy előnye, hogy kötél segítségével a nehezen megközelíthető, szűk helyeken is el tudjuk végezni a feladatunkat.

Csapatunk minden tagja rendelkezik építőipari múlttal, ezáltal pedig megfelelő szakképesítéssel a különböző feladatok ellátásához. A Szolgáltatásaink menüpont alatt pontos információkat kaphat arról, milyen megbízásokat vállalunk el. Biztos lehet abban, hogy munkánkat hatékonyan és gazdaságosan fogjuk elvégezni.

Nagyon ritka, hogy ne tudnánk megoldani egy munkát alpintechnikai módszerekkel, de természetesen előfordulhat. Ám ezt semmiképpen ne döntse el Ön a saját véleménye és meglévő információi alapján, mert csapatunk számos lehetetlennek tűnő problémát oldott már meg munkássága során! Kérjen mindenképpen ajánlatot, amely során felmérjük a helyszínt, és megoldási javaslatot állítunk össze Önnek! Ez természetesen nem jár semmiféle kötelezettséggel, a munka csak az Ön jóváhagyása után veszi kezdetét.

A felmérés és az ajánlat összeállítása minden esetben ingyenes. Esetenként, attól függően, mennyire van a csapatunk leterhelve, és milyen messze helyezkedik el a munkavégzés helyszíne, kiszállási díjat számolhatunk fel. Erről előzetesen tájékoztatni fogjuk Önt.

Ez minden esetben a megbízótól függ. Mi szeretünk a saját anyagainkkal és eszközeinkkel dolgozni, hiszen az elmúlt évek során rengeteg tapasztalatot szereztünk a különféle termékekkel kapcsolatban, így pontosan látjuk, melyik minőségibb, megbízhatóbb, tartósabb megoldás. Természetesen mi beszerezzünk ezeket a partnereinktől a munkálatokhoz, és azt a garanciát, amit a gyártó is vállal, mi is vállaljuk.

Előfordul, hogy a megrendelő ragaszkodik egy általa preferált termékhez, természetesen azzal is tudunk dolgozni, ám azt a megrendelőnek kell beszereznie, és garanciát sem tudunk vállalni az elvégzett munka minőségére, tartósságára.

Alapvetően az ipari alpintechnikai munkát nem akadályozza a COVID-19, hiszen többnyire szabad levegőn, kis létszámmal, a biztonságos távolságot betartva tudunk dolgozni. A munkálatok esetleg azért lassulhatnak vagy állhatnak le, mert egyes döntési folyamatokat a COVID-19 elleni óvintézkedés miatt meghozott kormányrendeletek megakadályozhatják. Egyszerű példa: A megrendelő nem tud összehívni lakógyűlést, és emiatt a megrendelés sem halad.

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top