Uraljuk a teret földön, mélyben, vízen és magasban végzett munka esetén is!

Sokan bizalmatlanok az alpintechnikával szemben, a legtöbbször azért, mert:

Pedig az ipari alpinizmust, mint szakmát, a társadalom igényei hívták életre, és egy jól működő, megbízható, felkészült szakemberek által nyújtott szolgáltatásról beszélhetünk.

Mikor vált fontossá a magasban végzett munka?

A népességnövekedés és az ipari forradalom alaposan átformálta a települések, városok arcát.  Egyre több otthonra és munkahelyre lett szükség, ám ez hamarosan újabb problémákat hozott magával: a krónikus helyhiányt.

A virágzó gazdaság és az építőipari technológiák fejlődése ugyan lehetővé tette, hogy újabb és újabb területeket építsenek be, de a városok rövid idő alatt metropoliszokká dagadtak, a belvárosi helyek fogyni kezdtek, a telekárak pedig magasra szöktek. Ekkor kezdtünk felfelé építkezni, mígnem az épületek az ég alját nem kezdték súrolni.

Azonban a szédítően magas épületek kivitelezéséhez és karban tartásához szükség volt a technológiai fejlesztéseken túl egy olyan építőipari szakképesítéssel bíró emberi munkaerőre, akik otthon érzik magukat nemcsak földön, hanem magasban és mélyben is. A dolgozók ugyanis ekkora magasságoknál már nem boldogultak minden helyzetben állvánnyal, munkagépekkel, hiszen olyan szűk helyekhez is hozzá kellett férniük, ahol mindössze csak egy ember fért el. Ekkor jött létre a kötelekkel dolgozó ipari alpintechnika, mint szakma.

Megbízható, precíz, határozott csapatmunka a miénk – mert csak így lehet!

Ipari alpinista nem mindenkiből lehet. A magasban végzett munka precíz, megbízható, óvatos, ám mégis határozott személyiséget kíván, hiszen egyetlen apró hiba is komoly balesetet okozhat. Ipari alpin munkavégzéseink során mindent megteszünk a saját és környezetünk biztonságáért, és azért, hogy Ön elégedett legyen az elvégzett munkával!

A legprofibb eszközökkel dolgozunk!

Felszereléseink megfelelnek a hatályos szabályoknak, a munkánk során használt eszközeink és anyagaink pedig korszerűek és megbízhatóak. Rendszeresen fejlesztjük eszközparkunkat, és ragaszkodunk azokhoz a megoldásokhoz, amelyek hatékonyságukkal már bizonyítottak számunkra!

Folyamatosan képezzük magunkat!

Úgy az alpintechnikában, mint az építőipari technológiák és munkakörök terén. Csapatunk minden tagja magasan képzett, mindannyian rendelkeznek építőipari múlttal, így szinte az összes létező feladathoz van megfelelő szakképesítésünk. Emellett pedig a legnívósabb alpinképzésen sajátítottuk el az alpintechnika fogásait, és folyamatosan részt veszünk továbbképzéseken a biztonságos munkavégzés érdekében!

Csapatunk alapja a bizalom!

Jól összeszokott csapat a miénk, aminek alapja a bizalom, és büszkén mondhatjuk, hogy egyetlen balesetünk sem volt a vállalkozás indulása óta, és számos elégedett ügyfelet tudunk a magunkénak, akik közül többen visszatérő megrendelőink.

Csak a kötelünk kell, és mindenhová odaférünk!

Uraljuk a teret!

Sokan kérdezik, hogy nem félelmetes-e a magasban végzett munka, vagy hogy az adrenalin hajszolása miatt választottuk-e ezt a nehéz pályát, és őszintén megvalljuk: nekünk a levegőben lógni olyan, mint másnak lemenni a boltba kenyérért. Mi tényleg otthon vagyunk mindenhol, ha kéznél van a kötelünk: magasban, mélyben és a víz felett is. 

Nem félünk a szédítő magasságtól!

A felhőket karcoló irodaházak, a társasházak, ipari épületek, tornyok, reklámtáblák számunkra csak egy megmászandó hegy, amit birtokba vehetünk köteleinkkel! Mindegy, hogy bontási, tisztítási, karbantartási vagy felújítási munkáltokat kell elvégeznünk, megcsináljuk!

Ha kell, a mélybe ereszkedünk!

A tátongó mélység legalább annyira izgalmas feladat csapatunknak, mint a magasban végzett munka, így keressen bátran bennünket ebben az esetben is! Ha kéménybe kell leereszkedni, vagy barlangi körülmények között kell dolgozni, megoldjuk!

Vízen úszik a probléma? Az sem gond! A hajókat, hidakat és azok lábazatait is karban kell tartani valahogy. Mi kötélen könnyen hozzáférünk a hajótest külső oldalához, és így könnyen kijavítjuk a megrongálódott részeket, el tudjuk végezni azok tisztítását, átfestését is. Ugyancsak könnyedén segíthetünk hidak nehezen hozzáférhető részeinél is: a sokak számára gyomorszorító magasban, az oldalán, alján, és a lábazatok karbantartásánál is. Nekünk nem gond, ha nincs alattunk talaj, ha ki tudjuk rögzíteni köteleinket, a víz felett lebegve is el tudjuk végezni munkánkat!

Kimegyünk, megnézzük, ajánlatot adunk!

Ne gondolkozzon azon, hogy az Ön problémája megoldható-e alpintechnikával, vagy jobb megoldás-e más építőipari módszernél! Kérjen ajánlatot, és mi kiszállunk a helyszínre, hogy ingyenesen felmérjük, milyen munkafolyamattal érdemes megoldani a problémát!

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top