Miért jobb egy ipari alpinista csapat mint az állványzat bérlés?

Biztosak vagyunk benne, hogy ez a kérdés Önben is felmerült, és nincs is ezzel semmi baj! Mi meg tudjuk válaszolni ezt a kérdést!

Először is tisztázzuk:

Ki is az ipari alpinista?

Sokan az alpinista szó hallatán a hegymászásra gondolnak, pedig a biztonságos hegymászás tudománya az építőiparban is hasznosítható, és sokoldalúan felhasználható. Az ipari alpinista a hegymászóval szemben a város égbe törő épületein űzi a sportot, hegycsúcsa a tető, sziklái az épület homlokzata vagy a fák ágai. A biztonságos mászáson túl pedig rendelkezik olyan szakmai tudással, amire az építőiparban szükség van.

 

Az ipari alpinista alpintechnikai eszközök segítségével képes munkáját a magasban végezni. Hegymászó kötélen lógva, ülőpadban ülve csinálja meg azokat a tisztítási, felújítási, építési, bontási, karbantartási mentési és egyéb szakképesítésének megfelelő feladatokat, amelyekhez más esetben állványzatot vagy emelőkosarat használnak.

Nyugaton az ipari alpinisták alkalmazása elterjedt, míg itthon még sokaknak a jóval hagyományosabb és megszokottabb állványzattal és munkagépekkel járó munkavégzés tűnik megbízhatóbbnak. Pedig egy ipari alpinista csapat gyorsan, biztonságosan és költséghatékonyan old meg olyan problémákat is, ami az állvány állítással dolgozó kollégáknak lehetetlennek tűnhet, vagy Ön megrendelőként nagyon nagy költségekkel járó beruházásnak gondol.

Ha Ön éppen azon gondolkozik, hogy melyik megoldást válassza a kettő közül, akkor nekünk van 7 érvünk, hogy miért jár jobban egy ipari alpinista csapattal!

#1 Költséghatékony megoldás!

Nincs szükség állványzat és munkagép bérlésre, így spórolhat az anyagköltségen! Mivel a hosszadalmas állványzat összeszerelés is kimarad a munkafázisból, kevesebb munkaerőre lesz szükség. Csapatunk saját mászóeszközökkel megy ki elvégezni a kért munkát!

#2 Gyorsabb a munkavégzés!

Nincsen napokig tartó összeszerelési idő, mint az állványozásnál, sem pedig szétszerelés az érdemi munkavégzés után. Az ipari alpinista kollégáink saját felszereléssel mennek a helyszínre, és azonnal munkához látnak!

#3 Nem létezik számunkra lehetetlen feladat!

Az állványzat felállítása praktikus lehet, ám előfordulhat, hogy utólag kell valamit megcsináltatni egy épület nehezen hozzáférhető részén. Ilyenkor nem gazdaságos felállítani újra egy állványzatot, sem pedig munkagépet hívni a feladat elvégzésére. Csapatunk azonban ekkor is tud segíteni, mi még a legszűkebb, legkiesőbb helyekhez is odaférünk!

#4 Nem foglalunk sok helyet!

Míg az állványok alatt és körül a munkálatok során körülményesebbé válik a közlekedés a környezet számára, addig munkatársaink szinte észrevétlenül végzik el a munkájukat!

#5 Esztétikailag nem zavaró a jelenlétünk!

Valljuk be, hiába borítják be az állványzatot dekorációs célból hálóval, a heteken, hónapokon át az épület körül álló állványzat látványa lelombozó. Munkatársaink azonban csak a munkavégzés ideje alatt tartózkodnak az épületeken, más jele azonban nem marad annak, hogy a helyszínen munkálatok zajlanak!

#6 Nem zavarjuk meg a rendet!

Ha állványzatot kell felállítani vagy munkagépet kell bevetni a munkálatokhoz, az az esetek túlnyomó részében területlezárással vagy elkerítéssel jár. Nem ritka, hogy ilyenkor a forgalom nem tud a megszokott módon haladni, ám alpintechnikával ez is elkerülhető!

#7 Személyre szabott szolgáltatást nyújtunk!

Mi minden esetben kiszállunk a helyszínre, ingyenesen felmérjük, milyen munkavégzésre, milyen eszközökre lesz szükség, és ajánlatot állítunk össze Önnek! Ha azt Ön elfogadja, a megbeszéltek alapján a feladathoz megfelelő szakmai képesítéssel rendelkező alpinista kollégáink elvégzik a munkálatokat!

Ismerje meg szolgáltatásainkat

Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top