Tisztítási munka

A jó idő beköszöntével a legtöbb megbízásunk valamilyen tisztítási munka. Mivel a hideg időszakban az időjárás és a természet változása nem kíméli sem a családi házakat, sem pedig a középületeket, olyan kihívás elé állítja a tulajdonosokat, amelyeket már nehéz egy hosszabb létrával megugrani.

Csapatunk azonban pillanatok alatt megoldja az Ön problémáját!

Ablaktisztítás

Az üvegekre csapódó eső, a ráragadó porszemcsék rövid idő alatt képesek elrontani egy szép épület kinézetét. Eltűnik a kilátás, a tiszta csillogás, de ami még nagyobb problémát jelent: gyakran elérhetetlen magasságokban kellene ablak és üvegtisztítást végezni. Hiszen sokszor már a családi házak emeletén is gyomorszorító sokaknak kiülni a párkányra, hogy lemossák az ablak külső részét és a redőnyt.

Itt jövünk képbe mi!

Tapasztalt alpinista kollégáink számára nem jelent kihívást az ablaktisztítás, legyen az a családi ház emelete, egy panel teteje, vagy egy üveggel borított irodaház. Alpintechnikával könnyedén elérjük a párkány nélküli, nehezen hozzáférhető részeket is, és környezetbarát anyagokkal gondoskodunk a szép kilátásról.  Ezeknek az anyagoknak a használata nem megy a hatékonyság rovására, ugyanis az alpin ablaktisztítás során vízlepergető és portaszító tisztítószereket használunk, hogy az ablakok minél hosszabb ideig folt és cseppmentesen ragyogjanak!

Homlokzat tisztítás

Egy épület homlokzatát, ahogyan az emberi arcot is, ápolni kell, hogy teljes szépségében ragyoghasson. A szmog és korom okozta fekete elszíneződéseket, a vízkövet, a kúszónövényeket el kell távolítani ahhoz, hogy az épület újra fellélegezhessen és régi önmaga lehessen.

Csapatunk vállalja az épületek homlokzatának teljes tisztítását vizes magasnyomású tisztító segítségével, beleértve a kúszónövények eltávolítását is. A fém, kő, beton és tégla homlokzatok tisztítását szemcseszórással végezzük, ami alkalmas a korrodált felületek tisztítására, a festés előtti felületkezelésre is. Kérés esetén akár utókezelést is végzünk, hogy megfelelő védelmet kapjon az épület homlokzata a korrózióval szemben.

Tetőszerkezetek tisztítása

Az ipari tisztítás elkerülhetetlen az olyan tetőszerkezetek esetében, amelyek a legtöbb esetben nem, vagy nehezen hozzáférhetőek a tulajdonosok számára. Márpedig a tető az épület védvonala, ha ott problémák merülnek fel, az egész épületre hatással van, ezért tisztításuk, karbantartásuk fontos és halaszthatatlan.

Csapatunk vállalja az ereszcsatornák teljeskörű tisztítását!

Tavasszal gyakori probléma az eldugult ereszcsatorna. Az épület fölé magasodó fákról ősszel a csatornába gyűlik a sok levél és ágtörmelék. Ehhez hozzájárul még a madarak ürüléke is, ami egy év alatt igencsak fel tud halmozódni, és el tudja dugítani azt, komoly károkat okozva az épületnek. A víz ugyanis nem tud elfolyni, utat talál a ház oldalán, aminek vakolatfelázás, penészedés lehet a vége. Ugyancsak nagy baj, ha a víz megfagy a csatornában, szétfeszíti azt, ami balesetveszélyes is lehet az alatta elhaladókra.

Madártetem eltakarítás és fertőtlenítés

Előszeretettel bújnak meg a tetőrésznél a madarak is, ami egy sor kellemetlenséget okoz a lakóknak és tulajdonosoknak egyaránt. Cégünk vállalja a madárülülékek és tetemek eltávolítását, amit kérésre ipari fertőtlenítés követ.

Napelem tisztítás

Fontos gondoskodni napelemeink tisztításáról és karbantartásáról, hiszen a rárakódó hó, eső és por akár jelentős mértékben is csökkentheti napelemei teljesítményét! A szennyeződés befolyásolja, hogy mennyi napfény jut rájuk, ezért időnként le kell tisztítani azokat a maximális kihasználtság érdekében!

Noha az időjárás is lemossa időnként a napelemeket, azonban alkalmanként jobb azt szakértőkre bízni, akiknek megvannak a megfelelő eszközeik a szakszerű tisztításhoz!

Mi már rutinos napelem mosók vagyunk!

Csapatunk alpintechnikával könnyedén meg tudja közelíteni a tetőn fekvő napelemeket, és szem előtt tartjuk azt is, hogy a napelemek tisztítása csak speciális tisztítószerekkel és eszközökkel történhet, amit mi biztosítunk a munkálatok elvégzéséhez!

A napelem forgalmazók ajánlása szerint városi környezetben évente legalább egyszer ajánlott a napelem mosás, míg vidéki környezetben, poros széljárás esetén félévente van rá szükség.

Rugalmas, precíz, pontos csapat a miénk!

Visszajáró ügyfeleink többnyire havonta egyszer veszik igénybe alpinista tisztítási szolgáltatásainkat. Lehetőség van alkalmi megbízást kérni tőlünk, de akár szerződésben is rögzíthetjük az állandó rendszerességű megbízásokat, így Önnek nem kell azzal bajlódnia, hogy havonta, félévente, vagy szezononként újra felvegye velünk a kapcsolatot! Keressen bennünket bizalommal, hogy egy igazán kedvező ajánlatot állíthassunk össze Önnek!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top