Ipari vagy középületeket üzemeltet?

Bízza alpinista csapatunkra a felújítási, tisztítási, karbantartási munkákat!

Egy ipari vagy középület az utca vagy a település éke is lehet, ha Ön odafigyel tulajdonosként arra, hogy értéke, állapota vonzó, biztonságos és modern legyen!

Tegye szerethetővé középületét az emberek számára!

A legtöbb középület egy közösséget fogad be, vagy szolgál ki, így Önnek is érdeke, hogy olyan környezet fogadja a betérőket, ahol komfortosan, biztonságban és otthonosan érezhetik magukat. Jobb lábadozni egy korszerű kórházban, hivatalos ügyet intézni egy elegáns városházán, meglátogatni egy olyan országházat, amit nem feketített be a szmog.

Tegyen róla, hogy üzletileg gyümölcsöző legyen ipari épülete!

Az üzlet sikeressége gyakran már akkor eldől, amikor az ügyfelek először lépnek be az épületbe. Az első benyomás sokat számít, így bizonyára Önnek is fontos, hogy mindent megtegyen ipari épülete fenntartásáért és hibák elhárításáért!

Hosszabbítsa meg ingatlana élettartamát, növelje értékét profi alpinista csapatunkkal!

Lépjen azonnal az első felmerülő problémáknál, így ugyanis elkerülheti azt, hogy komolyabb anyagi kár alakuljon ki ingatlanában! Iktasson be rendszeresen karbantartási munkálatokat, ellenőriztesse épületét, hogy az megfelel-e a műszaki, biztonsági előírásoknak! Szánjon költségvetésében pénzt a korszerűsítésre és a fejlesztésre is, hogy ingatlana.

Alpinista csapatunk segíthet Önnek elérni ezeket a célokat!

Miért érdemes bennünket választani?

Mert a legtöbb kényelmetlenség nélkül végezzük el a munkánkat!

Pénzt takaríthat meg másra!

Az ipari épületek és középületek esetében mindig számos épülettől független fejlesztésre váró feladat van, ami függ a költségvetéstől! Ha alpinista csapatunkat hívja, több anyagi forrása marad megvalósítani azokat!

 Velünk több szempontból is spórolhat:

Mi pontosan annyi embert viszünk, amennyire a munka elvégzéséhez szükség van!

Nincs hónapokig tartó kosz és káosz!

Az ipari és középületek látogatóinak és dolgozóinak nem mindegy, hogy milyen körülmények között intézik dolgaikat az épületben! A por, a szanaszét heverő eszközök, a mozgás akadályozottsága alaposan rányomja a hangulatra a bélyeget. Rosszabb esetben ez hónapokig is eltart, ami hatással van a közösségi élményre és a munkamorálra is.

Csapatunk ezt is képes minimalizálni!

Észrevétlenek vagyunk!

Kötélen függeszkedve, falon végezzük a munkánkat, egy embernyi szélességben, így nem foglalunk sok helyet. Gyakran csak minimális helyet kell csak elkerítenünk, van, hogy arra sincs szükség! Mivel csak a munkavégzés idejéig tartózkodunk a helyszínen, így azon túl nem marad nyoma annak, hogy éppen munkálatok zajlanak, és nem zavarjuk a látogatók és dolgozók tevékenységét.

Gyorsan végzünk!

Gyorsabban dolgozunk, hiszen nem kell állványzatot szerelnünk, és a munkafolyamatok is egyszerűbbek!

 

magasban végzett munka - alpintechnika

Nem létezik számunkra lehetetlen feladat!

Előfordulhat, hogy egy társasháznál utólag kell valamit megcsináltatni, egy nehezen hozzáférhető helyen. Ez gyakran állvánnyal sem megoldható, ilyenkor is számíthat alpinista csapatunkra! Mi még a legszűkebb, legkiesőbb helyekhez is odaférünk!

Keressen bennünket bátran az alábbi munkákkal!

További szolgáltatásaink

Van egy projektje, amiben úgy érzi, segíthetünk?

Rólunk mondták

Elégedett partnereink

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top