Acélszerkezetek​

Az acélszerkezetek, a légtechnikai csövek, és a gépészeti csőrendszerek úgy hálózzák be az épületet, mint az artériák a testet. Rajtuk keresztül áramlik minden, ami kell az épület működéséhez: a levegő, a gáz, és a víz. Ahhoz, hogy a rendszer fenn tudjon maradni, fontos a jó kivitelezés és a folyamatos karbantartás.

Cégünk vállalja az Ön ingatlanának épületgépészeti telepítését, felújítását és karbantartását, alpintechnikai módszerekkel kivitelezve!

Jöhet minden, ami a csövön kifér!

Alpinista csapatunk tagjai több évtizedes építőipari múlttal rendelkeznek, ezért az épületgépészet szinte minden feladatát el tudjuk vállalni, legyen az fűtéstechnikai, vízellátást, csatornázást vagy gázellátást érintő kérdés.  Nagy előnyünk még, hogy a leglehetetlenebb helyeken is tudunk dolgozni, hiszen ezek a csövek gyakran az épület falain, ipari csarnokok plafonján, alagutak tetején futnak, amelyekhez alpintechnikai módszerekkel hozzáférünk.

Csapatunk vállal minden csőrendszert érintő feladatot:

Mindezek mellett speciálisabb csőszerelésre is fel vagyunk készülve mind szerszám, mind szakember oldalról, így keressen bennünket bátran egyedi kérésekkel is!

Vállalásainkat kivitelezzük anyagszállítással együtt is, de dolgozhatunk az Ön által preferált és biztosított anyagokkal is!

Légtechnikai és klíma problémája van?

Szóljon nekünk!

A szellőzéstechnikai berendezések fontos szerepet látnak el: biztosítják a folyamatos levegőcserét, és minimalizálják a légtérbe jutó szennyeződések mennyiségét. Ezt légtechnikai csövek teszik lehetővé, melyek lehetnek alumíniumból, acélból vagy műanyagból, valamint létezik merev és felexibilis változatuk is, aminek köszönhetően a légtechnikai csövek szűkebb helyekre is tervezhetőek.

Ez megkönnyíti az helyspórolós, praktikus tervezést, ugyanakkor megnehezíti a karbantartási munkálatokat az alpintechnikával nem dolgozó szakemberek számára.

Pedig a légtechnikai csövek tisztítása, esetleg fertőtlenítése fontos, és szükséges rendszeresen sort keríteni rá, mert ha bekoszolódnak, az negatív hatással bír a levegő minőségére, és komoly egészségügyi kockázatokkal járhat.

Alpinista csapatunk ebben is segíthet Önnek!

Ipari csarnoka van? Mi vagyunk az Ön emberei!

Mivel az ipari csarnokok falainak több évtizeden át kell védeniük az épületben lévő árúkat, rakományokat, eszközöket és a bent dolgozókat, ezért fontos, hogy építésükkor az acélszerkezetek szakszerűen legyenek összerakva, és utána is rendszeresen gondoskodjunk a karbantartásukról.

Alpin csapatunk vállalja ipari csarnokok acélszerkezeteinek bontását, építését és felújítását és szigetelését!

Gondoskodunk az esetleges rozsdák, szennyeződések eltávolításáról, és megtesszük a szükséges lépéseket a korrózió megelőzése érdekében. Évtizedek óta a legmegbízhatóbb festékekkel dolgozunk, az ipari csarnokok tulajdonosai rendszeres megrendelőink, akikhez visszajárunk elvégezni a szükséges karbantartási munkálatokat.

Bízza ránk napelemeit!

A napelemeket érintő feladatok nem fejeződnek be a rendszer telepítésével, hiszen ahhoz, hogy sokáig és jól működjenek, szükség van arra, hogy felületüket tisztán tartsuk. A napelem felületére telepedő por, ágak, madárürülék, virágszirmok, és a levelek ugyanis jelentős mértékben csökkenthetik a beáramló fény mennyiségét!

Igaz ugyan, hogy az időjárásnak köszönhetően az eső lemossa a szennyeződéseket, de egy száraz időszak után, vagy ha Ön szeles környéken él, elkerülhetetlen lehet a napelem rendszer tisztítása! A forgalmazók szerint erre pedig évente érdemes sort keríteni.

Mikor jött el a napelem tisztítás ideje?

Viharok után, ha teheti, nézze meg, milyen állapotban vannak a napelemei, ugyanis az esőzések miatt előfordulhat, hogy a szennyeződések sárként tapadnak meg a felületükön! Ám az is intő jel lehet, ha azt tapasztalja, hogy a költségek növekedtek!

Csapatunk tapasztalt a napelem rendszerek tisztításában! Alpin technikával könnyedén megközelítjük napelemeit, és speciális tisztítószerekkel kezeljük azokat!

Kérjen ajánlatot kötelezettségmentesen!

Írjon nekünk, és kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire! Kiszállunk Önhöz, a probléma helyszínére, és ingyenesen felmérjük, milyen munkálatokra lehet szükség, és összeállítunk Önnek kötelezettségmentesen egy ajánlatot!

Vegye fel velünk a kapcsolatot!

Kérjen tőlünk kötelezettségmentesen ajánlatot, vázolja fel, hol és milyen segítségre lenne szüksége!

Kollégánk 24 órán belül válaszol a kérdéseire, és egyeztet Önnel egy időpontot, amikor kiszállhatunk felmérni a helyszínt.

Ajánlatkérés

Go to Top